Tuoreimmat uutiset

 • Delta Lloyd Regatta käynnistyy Hollannissa
  Delta Lloyd Regatta käynnistyy tänään Hollannissa Medemblikissä. Hoskilaisista maajoukkuepurjehtijoista mukana Kaarle Tapper (Laser Standard) sekä Mikaela Wulff (470). Mukana myös muita suomalaisia eri luokissa. Kilpailu kestää lauantaihin 30.5. Kilpailua voi seurata regatan sivuilta www.deltalloydregatta.org
  Lähettänyt 25.5.2015 klo 22.10 Perttu Monthan
 • HSK Opti Teamille menestystä arvokisakarsinnoissa
  Filip Store ja Valtteri Uusitalo purjehtivat vakuuttavasti tiensä MM-joukkueeseen viikonloppuna päättyneissä arvokisakarsinnoissa. Lisäksi HSK:ta edustava Aku Tapper lunasti itselleen MM-paikan. EM-joukkueeseen purjehti Cecilia Dahlberg, Tommy Stenius ja Elias Kilpiö. HSK:n optipurjehtijat saivat seuroista eniten edustuspaikkoja MM- ja EM-kisoihin.

  Päävalmentaja Vili Kaijansinkko: "Vaikka tulos oli hyvä, ja kehitystä tapahtui viime vuoteen, niin mahdollisuudet olivat vieläkin kovempaan tulokseen sillä Noel Laukkanen ja Vilma Rikala tippuivat ensimmäisinä ulos EM-koneesta, mutta tätähän urheilu on. Molemmat lähtevät Kirkkonummen PM-kilpailuihin metsästämään kultaa!"

  Lämpimät onnittelut koko tiimille sekä taustajoukoille!
  Lähettänyt 25.5.2015 klo 12.36 Perttu Monthan
 • Blue Peter race - torstaipurjehdukset alkavat
  Tulevana torstaina 21.5 purjehditaan kauden ensimmäinen Blue Peter race. Tänä vuonna saaristoradalla LYS-tasoituksin käytävään iltakisaan on tuotu mukaan yhden tai kahden hengen miehistöllä purjehtivien veneiden mahdollisuus käyttää autopilottia ohjauksen apuna. Autopilottia saa käyttää kilpailun aikana lähtöviestin jälkeen poislukien merkkitilanteet (5 veneen mittaa kääntömerkiltä).

  Lähtö ja maali heti aallonmurtajan ulkopuolella, joten hyvin ehtii töistä lähtöön. Kisan jälkeen normaalit spekuloinnit, tulosten julkistaminen sekä palkintojen jako Blue Peterissä. Kilpailuohjeet ja lisätiedot kilpailun verkkosivuilta.

  Tervetuloa viivalle!
  Lähettänyt 25.5.2015 klo 12.29 Perttu Monthan
 • Helatorstain 14.5.2015 eskaaderi luonnonkauniille Pranglin (59° 38,2’P 025° 00.7’I) saarelle
  Säiden ja ennen kaikkea tuulten salliessa tehdään HSK:n eskadeeri Pranglin luonnonkauniille saarelle. Saarella on mm. uusi ravintola (huom! aukeaa vasta 1.6.), hyvin varustettu kauppa, kirkko ja ennen kaikkea etenkin keväällä hätkähdyttävä luonto!

  HSK:lta on matkaa Pranglin Kelnasen satamaan linnuntietä 31 mpk. Sataman perällä ovat vieraspaikat, minne mahtuu kylkikiinnitykseen ja poiju/aisapaikoille. Ensimmäiseen yhteysalusaltaaseen ei saa rantautua.
   
  Eskadeeria ei tehdä, mikäli luvassa on kovaa idänpuoleista tuulta ja aallokkoa, mikä tekee satamaan sisäänajon haasteelliseksi. Satamaan johtaa hyvät valaistut linjataulut ja sataman suulta on räjäytetty viime vuosina pahimmat kivet pois.
   
  Lisätietoja voi kysellä HSK:n matkaveneilytoimikunta Ari Unnbom 040-5569281
  Lähettänyt 8.5.2015 klo 0.59 Anne Jäntti
 • Rib-koulutus Klubitalolla 4.5. klo 18

  HSK:n nykyisen käytännön mukaan venekalustoa (RIB-veneet) saavat käyttää vain käyttäjäkolutuksen suorittaneet henkilöt. Kevään viimeinen käyttäjäkolutus järjestetään 4.5. kello 18 Klubitalolla. Huomioikaa tämä, jos uskotte tervitsevanne HSK:n venekalustoa kauden aikana. Koulutus on ilmainen.

  Lähettänyt 30.4.2015 klo 3.42 Perttu Monthan
Näytetään ilmoitukset 1 - 5/198. Näytä lisää »


HSK Opti School 2015


Tapahtumakalenteri