Tuoreimmat uutiset

 • Syyskokoukset päätökset
  Helsingfors Segelklubb ry:n syyskokous pidettiin 25.11.2015. Kokouksessa oli paikalla 56 äänivaltaista jäsentä. Seuraavassa tiivis yhteenveto kokouksen päätöksistä:
  1. Ande Vihman kiertopalkinnon sai Filip Store. Stipendit jaettiin Uivassa venenäyttelyssä merkityksellistä työtä tehneille junioreille: Daniel Böök, Aaro Immonen, Anton Janhonen, Oskari Jaakkola, Kasper Murto, Ellen Ormio, Lilian Tanhuanpää ja Jon Wyers.
  2. Hyväksyttiin  hallituksen esityksen mukainen toimintasuunnitelma vuodeksi 2016 ja asetettiin ehdotuksen mukaiset toimikunnat.
  3. Hyväksyttiin kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Eva Lindgrenin esittelemä suunnitelma vuonna 2016 järjestettäviksi avoimiksi kilpailuiksi.
  4. Hyväksyttiin jäsen-, investointirahasto- ja liittymismaksut hallituksen esittämän hinnaston mukaisesti vuodeksi 2016. Päätettiin, että vuoden 2016 jäsenmaksu suoritetaan 31.1.2016 mennessä.
  5. Hyväksyttiin hallituksen ehdotus jäsenille tarjottavien palvelujen hinnoiksi vuonna 2016.
  6. Hyväksyttiin tulo- ja menoarvio sekä investoinnit vuodeksi 2016.
  7. Valittiin Joni Nuorivaara kommodoriksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.
  8. Valittiin Jessica Rantala talousjohtajaksi kaksivuotiskaudeksi.
  9. Valittiin Risto Saarni koulutusjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Valittiin vaalitoimikunnan ehdotuksen mukaisesti toimikuntien kokoonkutsujat ja jäsenet vuodeksi 2016. Junioritoimikunnan jäseninä toimii kokoonkutsuja Risto Saarnin lisäksi Teemu Salonen, Sami Kiiski ja Robin Willgren.
  10. Valittiin vaalinvalmistelutoimikunnan koollekutsujaksi Eva Lindgren ja jäseniksi Kimmo Parhamaa, Tomi Henttinen, Seppo Savikurki, Henri Ollila, Rolf Eriksson ja Ossi Hyvönen.
  11. Päätettiin, että yhdistyksen kokouskutsut julkaistaan Helsingin Sanomissa ja Hufvudstadsbladetissa.
  12. Päätettiin, että lipunnosto on la 16.4.2015 klo 12.00 ja lipunlasku la 22.10.2015 auringon laskiessa.
  13. Kommodori Timo Nurmilaukas kutsui hallituksen puolesta erittäin ansioituneen matka- ja kilpapurjehtija Kalevi Westersundin kunniajäseneksi
  14. Huomionosoitustyöryhmän ehdotuksen mukaisesti palkittiin Vuoden Vilkku -kiertopalkinnolla Kalervo Hakulinen
  15. Ilmoitusasiat:Kalevi Westersund ilmoitti ICCY:n 2016 päätapahtuman järjestettävän Rostockissa ja välitti terveiset ICCY:n syyskokouksesta.
  Lähettänyt 25.11.2015 klo 21.22 Perttu Monthan
 • Kokouskutsu
  Helsingfors Segelklubb ry:n syyskokous pidetään HSK:n Klubitalon Iso Pässi-salissa keskiviikkona 25.11.2015 klo 18.00.

  Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen syyskokouksessa käsiteltäviksi määräämät asiat sekä kahden kunniajäsenen kutsuminen.

  Kokousmateriaali on noudettavissa toimistosta. Lisäksi aineisto on saatavilla sähköisessä muodossa nettisivujen jäsenosiosta. 

  Tervetuloa!

  Hallitus
  Lähettänyt 12.11.2015 klo 4.04 Anne Jäntti
 • Matkaveneilytoimikunnan klubi- ja nostalgiaillat jatkuvat taas perjantaisin, 13.11. ja ensi vuonna 15.1. ja 4.3.
  Klubitalon molemmissa saunoissa lämmitellään ja ohjelmat alkavat Iso Pässi -salissa klo 19.  

  Pe 13.11. vietetään edesmenneen kunniajäsenen Antero ”Ande” Vihman muisteluiltaa ja samalla peilataan purjehduksen ja seuramme nostalgiaa aina 1950-luvulta saakka. Star- ja Lygaia- veneen purjehduskavereilta kuullaan uskomattomia juttuja wanhoilta hyviltä ajoilta… 
  Seiskan kopin ”Vaijeri & Kitti” -firman apupojat tekevät pesänselvityksiä, jne.  
  Jos sinulla on valokuvia, filmejä tai muita dokumentteja niin autamme ennakkoon koostamaan niistä esityksiä (Kallu 0400 808620 ja Studio Rappari 0400 412013).
  Jätä bilika himaan, pistä flinda fikkaan niin otetaan gnubbit, kuten Ande olisi sanonut… 

  Tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet hauskoihin klubi-iltoihin !

  Lähettänyt 9.11.2015 klo 2.44 Anne Jäntti
 • VHF-kurssi pk-seudun venekerhoille 15.11.2015
  Viestintäviraston radioverkkoasiantuntija Ari Caselius järjestää sunnuntaina 15.11.2015 VHF-kurssin ja sen päätteeksi Rannikkolaivurin radiotutkinnon (SRC). Tilaisuus pidetään Viestintävirastossa (Helsingin Ruoholahti) klo 9-17.

  VHF-kurssi on suunnattu Espoolaisille ja Helsinkiläisille yhteistyökerhoille, eikä kurssista kuin tilastakaan peritä maksua. Tutkinto- ja todistusmaksut peritään asetuksen mukaisina laskulla jälkeenpäin. Tilaisuus on siis tarkoitettu niille, joilla ei ole vielä ennestään pätevyystodistusta ja se päättyy tutkintoon.

  Kurssille ei ole mitään alarajaa osallistujamäärän osalta, vaan kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Kurssilla on siten hyvä tilaisuus tutustua muihin pk-seudun veneilijöihin.

  Käytännön syistä liikkuminen viraston tiloissa on rajoitettua, joten jokaisen tulisi ottaa mukaan omat eväät ja kahvit. Kulku takaisin virastoon ilman Aria ei ole mahdollista eikä neuvottelutiloissa ole mahdollisuutta lämmittää mitään. Ari pyrkii järjestämään päivän aikana pari tupakkataukoa (virasto on savuton).

  Ilmoittautumiset Arille sähköpostitse ari.caselius(at)ficora.fi (nimi, email-osoite ja matkapuhelinnumero).

  Osallistujan tulisi lukea Rannikkolaivurin radioliikenneopas (https://www.viestintavirasto.fi/attachments/Rannikkolaivurin_radioliikenneopas.pdf) ajatuksella läpi ennen tilaisuutta ja mielellään merkitä muistiin sellaiset asiat joista on kysyttävää.

  Tervetuloa!

  Lähettänyt 28.10.2015 klo 3.24 Anne Jäntti
 • Tiedotuksen jäsenkysely
  HSK:n tiedotustoimikunta kaipaa palautetta seuran tiedottamisen kehittämiseksi. Pääset vastaamaan lyhyeen kyselyyn täällä tai lähettää palautetta osoitteeseen hoskilainen@hoski.fi. Vastausaikaa on marraskuun loppuun asti. Osallistuneiden kesken arvotaan tavarapalkinto. Kiitos palautteesta etukäteen. 
  Lähettänyt 27.10.2015 klo 20.59 Perttu Monthan
Näytetään ilmoitukset 1 - 5/234. Näytä lisää »

Tapahtumakalenteri